Forsendelse og levering

Forsendelse og levering

Gratis forsendelse ved køb over kr. 300,- Ved køb under kr. 300,- er forsendelsen kr. 35,- ved levering på posthus. ved levering til døren er prisen max kr. 40,- Kun Hundemad bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt til levering indenfor 2-4 hverdage fra vort lager, der leveres ikke til Grønland og Færøerne. 

Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Levering med egen bil kan forekomme i storkøbenhavn. Såfremt varen leveres i udhuse eller lignende, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, sikkerhed og forsvarlig opbevaring. Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke altid sikre levering til døren, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. 

Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, såsom posthus eller pakkeboks, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken. Ved tvivlsspørgsmål kan vi altid kontaktes på telefon: 9388 4642 Email: admin@kun-hundemad.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.